Mennyire vagy aktakukac? – Kérdőív

Office KérdőívAz irodai állás, irodai munka egyik alapeszköze az irodai programcsomagok felhasználói szintű ismerete, szinte minden álláshirdetésben elvárásként tüntetik fel és sokszor már az első interjún sor kerül a tesztelésére is.

A Mennyire vagy aktakukac? című felmérés célja, hogy az önkéntesen adott válaszok alapján egy egyszerűen átlátható, könnyen tanulható és hatékony Office (OpenOffice és Microsoft Office) tanfolyamsorozatot állíthassak össze – teljesen az alapoktól, gyakorlati példákkal – a kezdők és az újrakezdők számára. Ha segítesz az alábbi rövid kérdőív kitöltésével, anonim módon hozzájárulsz ahhoz is, hogy a későbbiekben még több hasznos információt és tippet tudjak adni számodra az álláskeresés és az irodai/ otthoni munka témákban.

A kérdőív kitöltése nagyjából 5 percet vesz igénybe, névtelen és teljesen önkéntes. Nincsenek kötelezően kitöltendő, sem bizalmas kérdések benne. Ha mégis úgy érzed, hogy valamelyikre nem szeretnél válaszolni, csak nyugodtan ugord át és folytasd a következővel.

Ha tetszett a kérdőív, oszd meg az ismerőseiddel a bejegyzést, és csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon is!

Köszönöm, hogy kitöltötted!

Szólj hozzá!

hozzászólás