Adatvédelmi nyilatkozat

A regisztrációkor, feliratkozáskor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára azt nem adjuk át.

Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. Minden adatvédelmi kérdésben a vonatkozó törvényeknek megfelelően járunk el.
A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik az OFFICE-Inform által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.

Az OFFICE-Inform weboldalán kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását az adatbázisba való felvételhez, elektronikus levelek fogadásához, melyek az OFFICE-Inform weboldaláról érkeznek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-76526/2014. (NAIH-76528/2014.)